ANNIKKA KRONLID ARVIDSSON

Som konstnär arbetar jag främst med grafik och måleri. Grafiken har så många ingångar, oändliga valmöjligheter av gråskalor, valörer. Samtidigt strama regelverk kring tekniken som är en trygghet men också att arbetsprocessen kan se så olika ut; den snabba papperslitografin där du måste vara lätt på hand eller det fysiska, resoluta arbetet med boktryck eller träsnitt. Måleriet är något helt annat, förstås. Även här finns kulörer och valörer, hur många som helst. Och egentligen ingenting annat.

Nordingrå Konstrunda har blivit en viktig händelse under året för oss i Mäland. Människor som jag bara träffar här, som jag bara känner genom samtal kring konst och mina bilder, under årens konstrundor. Som tycker saker om det jag visar och har många historier att berätta. Många har en favoritmålning de vill återse igen. Några besökare får jag numera förgäves vänta på, men kan minnas våra roliga och intressanta samtal.

 

Klicka här för att ladda ned prislista & CV.

 

Instagram: @annikkakronlidarvidss
annikkakronlid@gmail.com
072-2518069