ING-MARIE SEIJSING

Färg, form och ljusets skiftningar, att se det som inte syns, i drömmar och fantasier, att ur mitt inre få lyfta fram hjärtats tankar och bilder. Att nå dit där fantasin virvlar in i sagor och dramatik, men också frid och ro, en själens vila. I min ungdom målade jag stora målningar om krig och svält, fångenskap och sorg. Men som äldre söker jag en harmoni, ett barnasinne, sinnesfrid, en längtan efter de dagar och bilder som ger själen ro. Att vistas i skog och mark ger läkedom för själen och föder en längtan att måla denna otroligt vackra skapelse som är vårt hem; jorden. Tänk att kunna måla det som skaparen gjort, med alla dess skiftningar i natur och årstider. Jag målar ofta realistiska tavlor, djur och natur, men vill också utveckla min inre längtan att måla tavlor med symbolik. Jag vill förmedla en tanke, en längtan och glädje, ett budskap till dig som betraktare. När jag vid samtal med besökare som tittat på mina alster, hört dem uttrycka att bilder väcker minnen, att något rör vid deras hjärtan, ja även tårar har kommit. Då känner jag att det blir ett närmande till det jag önskar, ett hjärtats samtal med dig som betraktare.

 

Klicka här för att ladda ned prislista & CV.

 

www.ateljecharisma.se
ingmarie.seijsing@gmail.com
073-8152897