KETHY BJESSE MILLENNIUMGRUPPEN

Jag arbetar med oljemålning, textila bilder i lappteknik, skulptur, foto och installation, och temat Människan-Naturen-Tiden. Inspiration till min konst hämtar jag i min skog som Konstnär-Kvinna-Jägare. I denna konstellation fångar jag magin i livet och kampen mot tiden. Livskonstnär från Ekolsund i Uppland med rötter i Nås finnmark, Savolax och Karelen. Baserad i Nordingrå.

Besök mina skogliga rum och hämta livskvalité med mindfulness vid bäcken i en fredad zon utan mobiler! Arbetar med själens konst för ett gott livsbygge i harmoni. Skogsbad.

Jag har deltagit i Nordingrå Konstrunda alla år med min – och många andra konstnärers konst i mitt Millennium Art Gallery.

De första åren visade jag tre av Nordingrås mest kända avlidna konstnärer – Helmer Osslund, Thage Nordholm, Johan Lundgren och även Emil Nordenmark (Mister Nordingrå).

2012 infördes World Art Day – hela världens konstdag – och vi i Nordingrå Konstrunda började fira denna med olika aktiviteter på Rotsidan. Därefter har vi fortsatt detta samarbete med Millennium och 2016 var vi tio Nordingråkonstnärer som gjorde eldskulpturer.

 

Klicka här för att ladda ned prislista & CV.

 

Millennium Art Gallery
www.millenniumart.dinstudio.se
kethy.bjesse@millenniumart.se
070-2379230