MARGIT BERGARP ÅSBERG

Jag heter Margit Bergarp Åsberg, är född i Örnsköldsvik men numera bosatt i vackra Barsta, Nordingrå, mitt i världsarvet Höga kusten. Min ateljè har jag i ladugården med en underbar utsikt mot Barstaön och Högbondens fyr. Förutom skapandet i ateljèn är trädgården en källa till njutning, inspiration och avkoppling. Från trädgården kan jag följa havets och himlens alla skiftningar. Vid det närliggande naturreservatet Rotsidan finns bergets och strandens stenar med sina former och färger. Jag har en oas runt mig som ständigt fyller på med nya upplevelser och intryck till mitt skapande.

Mitt konstnärliga uttryck har jag i Vedic Art, som är ett meditativt och intuitivt skapande. Kommunikation har alltid engagerat och fascinerat mig. Att inte förstå eller kunna göra sig förstådd skapar många svårigheter. Min konst ger egna tankar och reflektioner som skapar kommunikation. Det finns alltid något att upptäcka och kommunicera kring i min konst. Det kan bli både inspirerande och fascinerande utbyte av tankar. Slå mig en signal eller skicka ett sms om du vill göra ett ateljèbesök.

 

Klicka här för att ladda ned prislista.

 

www.ateljebarsta-hogakusten.com
margit.asberg@gmail.com
070-3731955