MIKAEL ARVIDSSON

Har under mitt vuxna liv varit verksam konstnär. Måleri, grafik och emalj har varit de tekniker som jag främst arbetat med. Jag har ingen konstskoleutbildning men har gått många kurser i olika tekniker. Hade min första utställning med måleri 1979 och har sedan i början på 90-talet till idag kontinuerligt haft utställningar separat och i grupp. Har gjort flera utsmyckningar i måleri och emalj och tryckt upplagor i grafik.

Jag har undervisat i olika teknik för ungdomar och för yrkesverksamma konstnärer i kortare eller längre kurser. Har varit verksam inom konstnärsverkstad i Örnsköldsvik i många år där jag fortfarande emaljerar. Vi har nu byggt upp en grafikverkstad i Nordingrå där jag är verksam med att trycka träsnitt men främst screentryck. Är representerad hos olika kommuner och landsting. Exempel på några separatutställningar som jag haft i konsthallar under 2000-talet: Lycksele, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik, Härnösand, Östersund, Kramfors, Borås, Strömstad.

På årets konstrunda ställer jag ut en målning och i övrigt emalj. Berg, djur och ganska mycket fiske, främst ismete. Kommer att sakna mötet med er i år men hoppas ni får ut mycket av denna form av konstrunda. Ses en annan gång.

 

Klicka här för att ladda ned prislista.

 

Instagram: @arvidsson.mikael
arvidsson_mikael@hotmail.com
072-2384294